Cikkek, hírek a Vezér-Hús baromfi kereskedésrõl, a baromfi ágazat, húsipar területérrõl, a minõségi baromfitermékek szállítójától

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlõrinci vásárcsarnok
(Üllõi út - Haladás utca keresztezõdés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com

Hírek listája

Erre figyeljünk grillezésnél

2020-11-03

Kép felirata

Összeszedtünk pár egyszerû, könnyen betartható szabályt, amit kerti sütögetés esetén érdemes szem elõtt tartanunk.

Részletek




Húsvét

2013-03-29

A húsvét napjainkban a keresztények egyik legfontosabb ünnepe, a Krisztus-központú kalendárium központi fõünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstõl, de megváltotta minden ember bûnét, feltámadásával pedig gyõzelmet aratott a halál felett.

Tavaszvárás




Közeledik a karácsony

2012-12-19

Hamarosan itt a karácsony, mely kiváló alkalom a a böjt utáni (mára aki...) lakomákhoz, sütéshez, fõzéshez, egy kis lazuláshoz, és a családi együttlétekhez.

Már a középkorban is fontos ünnep volt a karácsony, melyhez számos hagyomány és szokás kapcsolódik: karácsonyfa, szórakozás, ajándékozás, étkezés.

A karácsonyi pulyka




Napi akcióink a fõoldalon

2011-12-10

Kép felirata Heti akciós kínálatunk mellett egyes termékeinket még kedvezõbb áron tudjuk kínálni! Ezeket a honlap fõoldalán található napi akciók boxban találják!

Tovább




A libamáj gasztronómiai jelentõsége

2011-05-04

Kép felirata A hízott libamáj királyi étel és Hungarikum, amely egyike a legnagyobb vonzerõknek a hazánkba látogató külföldi és persze magyarországi ínyencek számára. Olyan étek ez, melyet szinte bármely külföldi keresve keres a hazai étlapokon és amely, nem ritkán az idelátogató gourmet turizmus legfõbb mozgatója.

Az ízletes magyar libamáj szerepe




Új üzletünk a piacon

2011-04-04

A Vezér-Hús baromfi kereskedés friss termékei nagyon kedveltek és népszerûek, így örömmel jelezzük minden kedves meglévõ, és leendõ vásárlónknak, hogy rövidesen megnyitjuk 3. boltunkat a piacon!

Legújabb baromfiboltunk




A tojás hasznos tápanyagai

2011-03-10

Kép felirata (Részlet dr. Légrády Péter Tojás - táplálkozás - egészség címû könyvébõl)

A teljes tojásban kb. negyvenféle fehérje található. Sokrétû szerepük közül a két legfontosabb: a héjon és a tojáshártyákon esetleg átjutó fertõzõ mikrobák elpusztítása (ez a kémiai védvonal) és az összetétel, az alkotórészek minõségének stabilizálása (vegyhatás, alvadásgátlás, a tojás belsõ szerkezetének megóvása).

A tojás kiváló táplálék




Baromfihús és vérzsírcsökkentés

2011-02-15

Kép felirata A vérzsírok csökkentése igen nehéz feladat. Akkor a leghatásosabb, ha az egyén egyformán betartja a testmozgásra, gyógyszerezésre és diétára adott javaslatokat.

A vérzsír csökkentésérõl




A baromfihús és az egészséges táplálkozás

2011-01-10

A kiegyensúlyozott étrendnek meghatározó részét képezik az állati eredetû élelmiszerek, ezen belül is a húsoknak jelentõs szerepük van a fehérjebevitelben.

A baromfihús és az egészség




Amit a baromfihús elkészítésérõl tudni kell

2010-12-02

Kép felirata A megvásárolt, jó minõségû baromfi alapanyagból a fõzés során készítünk ínycsiklandozó finomságokat egyszerû, vagy szinte mûvészi fogásokkal és megoldásokkal.

Baromfi elkészítése






1