Cikkek, hírek a Vezér-Hús baromfi kereskedésről, a baromfi ágazat, húsipar területérről, a minőségi baromfitermékek szállítójától

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlőrinci vásárcsarnok
(Üllői út - Haladás utca kereszteződés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com

Hírek listája

SZÉP KÁRTYA

2021-07-21

Szép kártya SZÉP Kártya elfogadó hely lettünk.

Részletek
Erre figyeljünk grillezésnél

2020-11-03

Kép felirata

Összeszedtünk pár egyszerű, könnyen betartható szabályt, amit kerti sütögetés esetén érdemes szem előtt tartanunk.

Részletek
OMÉK 2013 - Jelentősen fejlődött a magyar élelmiszerkínálat

2013-09-23

A 76. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) ötnapos árumustrája jól mutatta, hogy a magyar élelmiszerek és mezőgazdasági cikkek kínálata mennyiségét és minőségét tekintve is jelentős mértékben fejlődött az elmúlt két évben – jelentette ki Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.

OMÉK 2013
A minőségi élelmiszerfogyasztásért indított kampányt a Nébih

2013-08-05

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) elindította az „Ételt csak okosan! Élelmiszerbiztonságról mindenkinek!” elnevezésű  kampányát - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM). A tárca közleménye szerint a hivatal fel akarja hívni a lakosság figyelmét arra, hogy az élelmiszer-eredetű megbetegedések 70 százaléka megelőzhető, valamint azokra a módszerekre, amelyekkel ez biztosítható.

Részletek
Húsvét

2013-03-29

A húsvét napjainkban a keresztények egyik legfontosabb ünnepe, a Krisztus-központú kalendárium központi főünnepe. A Biblia szerint Jézus – pénteki keresztre feszítése után – a harmadik napon, vasárnap feltámadt. Kereszthalálával nem szabadította meg a világot a szenvedéstől, de megváltotta minden ember bűnét, feltámadásával pedig győzelmet aratott a halál felett.

Tavaszvárás
Közeledik a karácsony

2012-12-19

Hamarosan itt a karácsony, mely kiváló alkalom a a böjt utáni (mára aki...) lakomákhoz, sütéshez, főzéshez, egy kis lazuláshoz, és a családi együttlétekhez.

Már a középkorban is fontos ünnep volt a karácsony, melyhez számos hagyomány és szokás kapcsolódik: karácsonyfa, szórakozás, ajándékozás, étkezés.

A karácsonyi pulyka
Napi akcióink a főoldalon

2011-12-10

Kép felirata Heti akciós kínálatunk mellett egyes termékeinket még kedvezőbb áron tudjuk kínálni! Ezeket a honlap főoldalán található napi akciók boxban találják!

Tovább
A libamáj gasztronómiai jelentősége

2011-05-04

Kép felirata A hízott libamáj királyi étel és Hungarikum, amely egyike a legnagyobb vonzerőknek a hazánkba látogató külföldi és persze magyarországi ínyencek számára. Olyan étek ez, melyet szinte bármely külföldi keresve keres a hazai étlapokon és amely, nem ritkán az idelátogató gourmet turizmus legfőbb mozgatója.

Az ízletes magyar libamáj szerepe
Új üzletünk a piacon

2011-04-04

A Vezér-Hús baromfi kereskedés friss termékei nagyon kedveltek és népszerűek, így örömmel jelezzük minden kedves meglévő, és leendő vásárlónknak, hogy rövidesen megnyitjuk 3. boltunkat a piacon!

Legújabb baromfiboltunk
A tojás hasznos tápanyagai

2011-03-10

Kép felirata (Részlet dr. Légrády Péter Tojás - táplálkozás - egészség című könyvéből)

A teljes tojásban kb. negyvenféle fehérje található. Sokrétű szerepük közül a két legfontosabb: a héjon és a tojáshártyákon esetleg átjutó fertőző mikrobák elpusztítása (ez a kémiai védvonal) és az összetétel, az alkotórészek minőségének stabilizálása (vegyhatás, alvadásgátlás, a tojás belső szerkezetének megóvása).

A tojás kiváló táplálék


1