Baromfi kis- és nagykereskedés Budapesten, baromfi húsok, hústermékek házhozszállítása, csirke, kacsa, pulyka, liba, csirkemell, pizza sonka, pulykamell, libamáj, kacsacomb, csirkecomb, akciós baromfitermékek

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlõrinci vásárcsarnok
(Üllõi út - Haladás utca keresztezõdés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com
Recept - Toszkán csirke
Hozzávalók:
200 g szárított gomba, 250 ml forró tyúkhúsleves, 1,5 kg csirkehús, 50 g vaj, 2 ek olívaolaj, 1 közepes hagyma apróra vágva, 2 gerezd szétnyomott fokhagyma, 150 g felszeletelt gomba, oregano, 425 g-os darabolt paradicsomkonzerv, 425 g paradicsompüré


Elkészítése:
Tegyük a szárított gombát egy tûzálló tálba, öntsük rá a forró vizet, és hagyjuk állni 30 percig. Utána csavarjuk ki a gombát, tegyük félre a levét, daraboljuk fel a gombát. Ezután daraboljuk fel a csirkét.
Forrósítsuk fel a vajat és az olajat egy serpenyõben, tegyük bele a húst, és kissé pirítsuk meg. Tegyük hozzá a hagymát, fokhagymát, és pároljuk addig, amíg a hagyma meg nem puhul. Adjuk hozzá a levest és a gomba levét, a gombát, a paradicsomokat, és fedõ nélkül, néha megkeverve, kb. 30 percig fõzzük, amíg a csirke meg nem puhul.
Vissza a listához