Recept - Pulykás-rockfortos cannelloni

20 dkg bõr nélküli, fõtt pulykahús, 10 dkg rokfort sajt, 1 csomag canelloni (készen kapható), 2,5-2,5 dl tejszín és csirkehúsleves (leveskockából), 2 csipetnyi reszelt szerecsendió, 1,5 dl besamelmártás, 2 evõkanál apróra vágott snidling, 8 dkg reszelt ementáli sajt, 1 kávéskanál vaj, õrölt bors, só
Elkészítés:
a tejszínt lábasban felforraljuk, majd hozzáadjuk az elmorzsolt rokfortot, és kislángon krémesre fõzzük. A leves felével felöntjük, és belekeverjük a megdarált húst. Szerecsendióval, borssal, sóval ízesítjük. A cannellonikat kiskanál segítségével megtöltjük, kivajazott sütõlapra tesszük. A besamelt megforrósítjuk, a maradék húslevessel simára keverjük, és a snidlinggel ízesítjük. Ezzel meglocsoljuk a cannellonikat, a sajttal megszórjuk, és forró sütõben készre sütjük. Forrón tálaljuk.