Recept - Kukoricás-csirkés penne

Hozzávalók: sült husi, 1 doboz kukorica konzerv, kevés liszt, kb. 2-3 dl tejszín (ha nincs, tej is megfelel, de nem lesz olyan krémes), 1 evõkanál olaj, 1 zacskó penne tészta, só, bors, egyéb fûszer, amit szeret a család.
Elkészítése: A húst kis darabokra vágjuk, amíg a tészta kifõ. A darabolt húst egy kevés olajon megsütjük még egy kicsit, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, sózzuk-borsozzuk (tehetünk hozzá egy kis snidlinget is), végül leszórjuk egy nagyon kevés liszttel. A liszttel pirítjuk, majd hozzáöntjük a tejet/tejszínt és besûrítjük.
Ha kész a tészta, azt is hozzákeverjük és kész is van.
Ha tovább akarjuk turbózni, lehet reszelni rá sajtot is, de anélkül is nagyon finom...
Jó étvágyat!