Gyors tésztás étel sült csirkébõl

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlõrinci vásárcsarnok
(Üllõi út - Haladás utca keresztezõdés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com
Recept - Kukoricás-csirkés penne

Hozzávalók: sült husi, 1 doboz kukorica konzerv, kevés liszt, kb. 2-3 dl tejszín (ha nincs, tej is megfelel, de nem lesz olyan krémes), 1 evõkanál olaj, 1 zacskó penne tészta, só, bors, egyéb fûszer, amit szeret a család.

Elkészítése: A húst kis darabokra vágjuk, amíg a tészta kifõ. A darabolt húst egy kevés olajon megsütjük még egy kicsit, hozzáadjuk a lecsöpögtetett kukoricát, sózzuk-borsozzuk (tehetünk hozzá egy kis snidlinget is), végül leszórjuk egy nagyon kevés liszttel. A liszttel pirítjuk, majd hozzáöntjük a tejet/tejszínt és besûrítjük.

Ha kész a tészta, azt is hozzákeverjük és kész is van.

Ha tovább akarjuk turbózni, lehet reszelni rá sajtot is, de anélkül is nagyon finom...

 

Jó étvágyat!

 

Vissza a listához