Baromfi megrendelés, házhoz szállítás, csirkemell, csirkecomb, libamáj, kacsa, pulyka, tyúk, mell filé, broiler csirke, mell, comb, szárny, nyak, farhát, máj

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlőrinci vásárcsarnok
(Üllői út - Haladás utca kereszteződés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com
Recept - Pulykás-rockfortos cannelloni
Hozzávalók:
20 dkg bőr nélküli, főtt pulykahús, 10 dkg rokfort sajt, 1 csomag canelloni (készen kapható), 2,5-2,5 dl tejszín és csirkehúsleves (leveskockából), 2 csipetnyi reszelt szerecsendió, 1,5 dl besamelmártás, 2 evőkanál apróra vágott snidling, 8 dkg reszelt ementáli sajt, 1 kávéskanál vaj, őrölt bors, só

Elkészítés:
a tejszínt lábasban felforraljuk, majd hozzáadjuk az elmorzsolt rokfortot, és kislángon krémesre főzzük. A leves felével felöntjük, és belekeverjük a megdarált húst. Szerecsendióval, borssal, sóval ízesítjük. A cannellonikat kiskanál segítségével megtöltjük, kivajazott sütőlapra tesszük. A besamelt megforrósítjuk, a maradék húslevessel simára keverjük, és a snidlinggel ízesítjük. Ezzel meglocsoljuk a cannellonikat, a sajttal megszórjuk, és forró sütőben készre sütjük. Forrón tálaljuk.
Vissza a listához