Baromfi hús, hústermékek, húskészítmények kis- és nagykereskedése Budapesten, Pestszentlőrincen, csirke, kacsa, oulyka, liba termékek a legjobb minőségben

Hírlevél feliratkozás

Friss receptek, újdonságok, húsipari információk! Online Vezérhús Magazin most fél évig ingyenesen!

Küldés


Vezér-hús Kft. Budapest XVIII. Balassa u. 2-10. Pestszentlőrinci vásárcsarnok
(Üllői út - Haladás utca kereszteződés)
Telefon: +36 1 297 0058 Fax: +36 1 297 0059 +36 20 915 8907 vezerhus@gmail.com
Recept - Csirkemell nyárson
Hozzávalók:
70dkg csirkemell filé, só, mustár, petrezselyem, snidling, 1 csokor bazsalikom, 3 gerezd fokhagyma, olaj, ételízesítő.

Elkészítés:
A csirkemell filét kisebb darabokra vágjuk, kiverjük és sózzuk. A petrezselymet, snidlinget, és a bazsalikomot felaprítjuk, és a fokhagymával, mustárral jól elkeverjük. A hússzeletek bekenjük a masszával, és nyársra húzzuk. Ételízesítővel fűszerezett olajjal megkenjük és megsütjük. Salátával tálaljuk.
Vissza a listához